Din seria Biciclete în Filme vine „Premium Rush”, un film programat pentru a doua parte a anului 2012, adică sfârșitul lunii august în America, respectiv sfârșitul lui septembrie pentru noi.

O poveste cu un curier pe bicicletă din New York, pe nume Wilee (Joseph Gordon-Levitt), care fentează moartea în traficul nebun al unui oraș cât o țară pentru a-și câștiga pâinea de toate zilele. Ca și cum nu era suficient de periculos, o face pe o bicicletă cu angrenaj fix sau „fixed-gear” ori „fixie” – fără acele accesorii inutile numite frâne. Oare cine-i mai nebun aici?

Deși oricum are toate premisele pentru a deveni donator de organe, cineva vrea să-l omoare pe loc, ca să-i ia plicul pe care trebuie să-l livreze. Trailer-ul spune deja multe despre intriga un pic previzibilă a filmului, dar pentru filmări și pentru efecte aș da banii pe bilet să-l văd în întregime.

Premium Rush va avea premiera în România pe 21.09.2012 și sunt tare curios cum va fi tradus la noi titlul filmului atunci când vom ajunge să-l vedem la mall 🙂

PS: mi-a plăcut mult scena cu păpușa sexoasă (Dania Ramirez) de la minutul 0:41 care rupe oglinda taxiului, însă parcă s-ar impune un disclaimer cu „Nu faceți în viața reală tot ce vedeți în filme”…


Anunțuri